Устаткування марки PANASONIC

Налаштування цифрових каналів на телевізори торгової марки PANASONIC :

 

Варіант 1.

  1. Натискаємо кнопку - "Меню";

  2. вибираємо пункт «Установки»;

  3. у вікні, що з'явилося, вибираємо «Меню аналог. налаштування»;

  4. у вікні, що з'явилося, вибираємо пункт «Додати ТБ сигнал»;

  5. у таблиці, що відкрилася, ставимо галочку на рядку «DVB - C» і опускаючись нижче натискаємо «Почати автонастроювання»;

  6. після пошуку усіх цифрових каналів, зайшовши в головне меню в пункті

«Установки» з'являється рядок «Меню налаштування DVB - C». Вибравши цей пункт, можна підкоригувати налаштування в ручному режимі (задати частоту і швидкість). Меню вашого телевізора може відрізнятися від запропонованої моделі. В цьому випадку вам вимагається знайти схожі по сенсу вкладки. Якщо ваш телевізор проситиме крок пошуку, вкажіть 8МГц.

Варіант 2.

  1. Встановили карту. Включили ТБ. Тиснемо на кнопочку "menu" на пульті заходимо в головне меню налаштування ТБ, в якому є розділ Установки, перейшовши в який в правому меню видимий підрозділ Меню налаштування DVB - C:

    image

    Малюнок 28.
  2. Заходимо в Меню налаштування DVB - C, а далі в підрозділ «Автонастроювання»:

    image

    Малюнок 29.
  3. У меню «Автонастроювання» бачимо, де необхідно ввести вказані (провайдером) свідчення, помітимо що параметра "модуляція" ні. Режим пошуку – «Усі канали» (потім відсортуємо). Режим Сканирования-Быстрое (чи Повне). Мережевий ID -Который був вказаний на упаковці (чи авто).

    image

    Малюнок 30.
  4. Вводимо параметри, натискаємо на "Почати сканування автоматично", чекаємо від 3-х (швидке) до 10-и хвилин (повне сканування), після чого ТБ автоматично видає список усіх налагоджених цим тюнером каналів.

    Список каналів буде виведений автоматично, або його можна буде знайти в меню налаштування DVB - C:

    image

    Малюнок 31.
  5. і виглядає він приблизно так:

    image

    Малюнок 32.
  6. Сортування каналів :

    Галочку ліворуч якщо прибрати, то при послідовному перемиканні каналів, цей канал тюнер просто "перестрибне".

    Щоб настроїти список каналів під себе, рекомендую створити список "обране", розставивши канали по потрібних кнопках (первый- 1, россия- 2, твц- 3 і тому подібне).

    Щоб ТБ (і тюнер) працювали за списком "Обране", треба на будь-якому каналі натиснути на пульті кнопку "i" і відразу кнопки "синього кольору", внизу справа на екрані відкриється маленьке меню, в якому потрібно вибрати "Обране".

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber